AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is zondag de favoriet in de Klassieker’

Zondag is het dan weer zo ver. De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax staat dan weer op de kalender. De Rotterdammers zijn momenteel koploper in de competitie en kunnen bij winst de Amsterdammers op acht punten achterstand zetten. Ajax is bezig aan een erbarmelijk seizoen maar wellicht kunnen ze het tegen de grote rivaal dan toch gaan omdraaien. De messen zijn in ieder geval geslepen.

Wil jij deze kraker op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.nl. Voor nieuwe spelers hebben ze namelijk een fraaie welkomstbonus in het verschiet liggen. Wanneer je namelijk €10 stort dan geven ze je er €40 aan free bets bij! Een leuke manier natuurlijk om je bankroll te boosten. Daarnaast hebben ze de rechten om alle wedstrijden uit o.a de Spaanse, Franse en Italiaanse competitie rechtstreeks uit te zenden via de website! Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers! Klik hier om je te registreren.

Kijk hieronder naar de notering van bookmaker Unibet voor deze wedstrijd:

  • Feyenoord wint: 2,80
  • Gelijkspel: 3,75
  • Ajax wint: 2,50

Zoals je ziet geeft de bookmaker Ajax de grootste kans om te winnen. Denk jij dat dit anders gaat verlopen? Je zou het zomaar bij het rechte eind kunnen hebben……

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.