AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Dortmund wil opvolger van Bellingham ophalen bij Ajax’

Borussia Dortmund wil in de zomer toeslaan bij Ajax voor Mohamed Kudus. Hier maakt de Duitse tak van Sky Sports melding van. Hij moet daar dan de opvolger gaan worden van Jude Bellingham. Voor de middenvelder bestaat veel interesse.

ot dusver blijven de gesprekken losjes en bevinden de onderhandelingen zich nog niet in een ‘concrete fase’, aldus Sky Sports-journalist Florian Plettenberg op Twitter. Kudus zou op de hoogte zijn van de interesse van Die Borussen in zijn diensten, maar heeft meerdere ijzers in het vuur.

Bellingham wordt op zijn beurt begeerd door nagenoeg de gehele Europese top en staat in de belangstelling van Real Madrid, Liverpool en Chelsea. De Koninklijke zou de beste papieren hebben voor de nog altijd maar negentienjarige Engelsman. De vraagprijs van Borussia Dortmund zou honderd miljoen euro plus veertig miljoen euro aan bonussen voor hem bedragen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.