AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

DONE DEAL! Daley Blind voor 1,5 jaar naar Bayern Munchen

Daley Blind is hard onderweg naar de Duitse grootmacht Bayern Munchen. De middenvelder tekent naar verluidt een contract tot het einde van het seizoen met een optie voor nog een jaar. Hij moet alleen nog medisch gekeurd worden.

De interesse van Bayern is opvallend te noemen, daar het Royal Antwerp FC van Marc Overmars en Mark van Bommel lange tijd de beste papieren leek te hebben. Ook Real Sociedad hengelde naar de diensten van Blind. Bij Bayern willen ze echter haast maken met de komst van de Nederlander.

Als alle formaliteiten zijn afgerond, moet Blind nog vrijdag in het vliegtuig stappen voor een trainingskamp. Zaakwaarnemer Kees Vos, die eerder een belangrijke rol speelde bij de transfer van Cody Gakpo naar Liverpool, wordt door De Telegraaf genoemd als belangrijke schakel bij de opvallende move.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.