AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax krijgt goed nieuws te horen over Hakim Ziyech’

Hakim Ziyech hoeft bij Chelsea niet te rekenen op meer speeltijd. De manager Graham Potter is namelijk voornemens om de Marokkaan van de hand te doen. Dit zou positief nieuws kunnen betekenen voor Ajax dat wel wat versterking kan gebruiken.

Ziyech heeft in een periode van anderhalf jaar geen vaste basisplaats afgedwongen bij Chelsea. Ook tegen Nottingham Forest (1-1) mocht hij zondag ‘slechts’ invallen. Getuige zijn goede invalbeurt vragen de fans massaal om een basisplaats tegen Manchester City later deze week, maar journalist Paul Brown is weinig optimistisch voor de middenvelder annex aanvaller.

Aan GiveMeSport vertelt Brown: “Ik denk dat er veel gaat gebeuren bij Chelsea, ja. Potter wil echt zijn stempel drukken op het team door spelers aan te trekken die hij waardeert en waarmee hij kan werken. Iedereen weet dat Pulisic en Ziyech al een tijdje beschikbaar zijn (op de transfermarkt, red.), dus het is waarschijnlijk dat zij de komende maanden vertrekken.”

Het is momenteel vooral de vraag of Ziyech al in januari afscheid neemt van de Londenaren. De Marokkaans international is gelinkt aan een terugkeer naar Ajax en ook het Italiaanse AC Milan is ter sprake gebracht, maar vooralsnog hebben die clubs niet doorgepakt. De daadwerkelijke interesse uit Milaan is sowieso betwist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.