AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en Feyenoord starten gevecht om deze Franse speler’

Zowel Ajax als Feyenoord zitten achter dezelfde speler aan. Volgens het medium RMC Sport gaat het om de negentienjarige verdediger Ismaël Doukouré. Hij maakt een uitstekende ontwikkeling door bij RC Strasbourg. De jeugdinternational van Frankrijk staat er dan ook goed op bij andere clubs.

Ajax en Feyenoord zouden allebei interesse hebben getoond deze winter. Het is overigens niet duidelijk hoe concreet de Nederlandse clubs zijn. Over een eventuele vraagprijs voor Doukouré is op dit moment ook nog niets bekend, maar zijn marktwaarde bedraagt ‘slechts’ twee miljoen euro.

Het voordeel voor Strasbourg is dat Doukouré nog tot medio 2026 op de loonlijst staat. De Franse club kan zodoende de hoofdprijs vragen voor de getalenteerde verdediger, die dit seizoen acht wedstrijden speelde in de Ligue 1 (één doelpunt).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.