AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Huntelaar dreigt te ontploffen bij Ajax’

Het imago van de heren Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar heeft deze transferperiode een flinke deuk opgelopen. Vooral op de slotdag ging het helemaal mis. Analist Kenneth Perez denkt dat het laatstgenoemde helemaal niet lekker zit en deze situatie niet accepteert.

De raad van commissarissen van Ajax plaatste vlak voor de transferdeadline een streep door de komst van doelman Odysseas Vlachodimos. De komst van Lucas Ocampos kreeg van de rvc pas groen licht nadat een permanente deal was omgezet in een huurdeal. “Er was in de afgelopen weken geen leiding bij Ajax”, concludeert Leon ten Voorde in Voetbalpraat. “Het is duidelijk gebleken dat daar op dit moment heel veel mis is.”

Ten Voorde vindt het wel logisch dat de Ajax-commissarissen ingrijpen bij serieuze twijfel. “Je moet het aan de voorkant dichttimmeren en dat is de onervarenheid van de leiding van Ajax geweest.” Perez haakt in: “Het is gebleken dat de rvc het bij Ajax bepaalt. Hamstra en Huntelaar zijn op dit moment nog marionetten. Dit zou bij Marc Overmars nooit gebeuren, lijkt mij.”

Perez wijst erop dat Overmars altijd een eigen deadline hanteerde. Volgens de ESPN-analist kan dit slecht uitpakken. “Als Klaas-Jan Huntelaar wat verder in zijn loopbaan als technisch directeur is, is dit niet iets voor zijn karakter om te accepteren. Hij is nog niet ervaren genoeg om met dit soort dingen te dealen, maar ik kan me voorstellen dat het wat hem betreft wel klaar is op een gegeven moment.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.