AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Feyenoord sprak deze zomer met voormalig topspeler van Ajax’

Feyenoord heeft deze zomer daadwerkelijk geprobeerd om Christian Eriksen binnen te halen. Ze hadden een gesprek met de Deense spelmaker maar tot een overgang kwam het niet.Dat meldt clubwatcher Marcel van der Kraan in de voetbalpodcast Kickoff van De Telegraaf.

De 115-voudig international had contact met landgenoot Frank Arnesen, maar vanwege zijn Ajax-verleden zag hij een transfervrije move naar Rotterdam-Zuid niet zitten. De Amsterdammers durfden het niet aan om Eriksen naar de Johan Cruyff ArenA te halen. Manager Erik ten Hag legde de creatieveling vervolgens vast voor Manchester United.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.