AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Chelsea komt in januari terug voor Alvarez’

Ajax is nog niet af van het Engelse Chelsea. Ze willen namelijk in de winter een nieuwe poging gaan wagen voor Edson Alvarez. Hier maakt het medium The Evening Standard melding van.

Volgens de lokale krant willen The Blues nog steeds het middenveld versterken en de Mexicaan geldt als favoriete optie. Chelsea meldde zich kort voor het verstrijken van de transferdeadline al in de Johan Cruijff Arena met een bod van zo’n 45 miljoen euro. Een vertrek van Álvarez was voor Ajax echter onbespreekbaar, omdat er geen vervanger meer gehaald kon worden. De Telegraaf schreef al dat de Amsterdammers in januari wel mee willen denken.

Op Deadline Day sloeg de paniek toe bij Chelsea. De Premier League-topclub wilde ook 55 miljoen betalen voor Romeo Lavia, die pas net door Southampton was vastgelegd. Ook PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré verscheen op de radar. Uiteindelijk had Chelsea succes bij Denis Zakaria, die op huurbasis overkwam van Juventus. Desondanks blijft Álvarez dus ook een belangrijk doelwit.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.