AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax praat in de komende dagen met Chelsea over wintertransfer’

Ajax zal de komende dagen in gesprek gaan met Chelsea om te praten over een mogelijke wintertransfer van Edson Alvarez. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden.

“In 2020 stond hij echt op de nominatie om te vertrekken”, vertelt Verweij in de Kick-Off Voetbalpodcast van De Telegraaf. “De trainers hadden geen vertrouwen in hem, maar Erik ten Hag wilde hem voor de breedte niet kwijt. Hij heeft zich daarna altijd heel positief opgesteld.”

“Nu wil hij gewoon die transfer naar Chelsea maken”, vervolgt de clubwatcher. “Als er een club komt die vijftig miljoen voor je over heeft en jou tien miljoen euro netto per jaar wil geven… Hij wilde per se gaan. Hij zat behoorlijk stuk. Een wintertransfer behoort tot de mogelijkheden. De komende dagen wordt daar al met Chelsea over gesproken.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.