AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

DEFINITIEF: Amin Younes keert terug in de Eredivisie

Amin Younes keert terug in de Nederlandse Eredivisie. De vleugelaanvaller gaat spelen voor FC Utrecht dat hem voor een seizoen huurt van Al-Ettifaq.

In Utrecht wordt de buitenspeler gezien als een broodnodige aanvallende versterking. Naar verluidt heeft Younes twee beweegredenen om naar Nederland te trekken: hij wil dichter bij zijn vrouw en kind wonen en daarnaast hoopt hij op een WK-deelname.

Bij Utrecht treft Younes twee bekenden. Bij Eintracht Frankfurt speelde hij samen met Bas Dost en hij heeft een verleden met Nick Viergever bij Ajax. Utrecht maakte er geen geheim van nog een aanvaller aan te willen trekken. Door de blessure van Mimoun Mahi, die lange tijd niet inzetbaar is, zitten de Domstedelingen voorin krap. Ook Sander van de Streek staat voorlopig nog met een buikspierblessure aan de kant.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.