AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zet streep door Ocampos-transfer na ingrijpen Rvc’

De transfer van Lucas Ocampos naar Ajax dreigt te gaan afketsen. Technisch manager Gerry Hamstra is namelijk teruggefloten door de raad van ommissarissen. Hier maakt De Telegraaf zojuist melding van.

De rvc vindt twintig miljoen euro, een meerjarig contract en een riant salaris voor een 28-jarige speler op dit moment onverantwoord, schrijft de krant. Ocampos is in afwachting van het overleg in de Johan Cruijff Arena zelfs teruggekeerd naar Sevilla.

Ajax bereikte maandag nog op hoofdlijnen een akkoord over de transfer van Ocampos. Transacties boven een miljoen euro moeten echter aan de commissarissen worden voorgelegd en die zijn minder enthousiast. Het is aan Hamstra, Klaas-Jan Huntelaar en Edwin van der Sar om het orgaan in allerijl te overtuigen, anders gaat de deal niet door.

Voor trainer Alfred Schreuder zouden de druiven in dat geval erg zuur zijn. Hij raakte met Antony één van zijn smaakmakers kwijt en toonde zich daar bepaald niet gelukkig mee. Eerder vertrokken al Noussair Mazraoui, Lisadro Martinez, Nicolas Tagliafico, Perr Schuurs, Ryan Gravenberch en Sébastien Haller.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.