AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax raakt ook deze transferperiode niet verlost van miljoenenflop’

Het ziet ernaar uit dat Lisandro Magallan ook deze zomer in Amsterdam zal blijven. Hij werd gelinkt aan clubs als CSKA Moskou en Burnley maar valk voor de deadline van de transferperiode zijn er geen verdere ontwikkelingen.

Hij keerde deze zomer terug van een uitleenperiode bij Anderlecht. De Argentijnse verdediger had wel een aantal opties in grote competities en CSKA Moskou diende zich eveneens aan, maar die laatstgenoemde optie viel af. Ajax wil voorlopig niet onderhandelen met clubs uit Rusland, zo weet Ajax Showtime.

Uiteindelijk streepte de 28-jarige Magallán steeds meer opties af. Volgens de Ajax-fansite lijkt een vertrek vlak voor het einde van de transferdeadline ‘niet heel realistisch meer’. Het is nog tot en met 1 september mogelijk om te vertrekken, maar op dit moment lijkt hij zijn laatste contractjaar uit te willen dienen.

Ajax-trainer Alfred Schreuder gunde Magallán al invalbeurten tegen Fortuna Sittard (2-3 zege) en FC Utrecht (0-2 zege). In de komende periode moet blijken of er meer speeltijd mogelijk is. Schreuder liet zondag wel weten dat elke selectiespeler perspectief heeft.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.