AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

TELEGRAAF: ‘Naci Ünüvar verlaat Ajax voor Turkse club’

Naci Ünüvar verkast op huurbasis naar het Turkse Trabzonspor. Hier maakt De Telegraaf vanavond melding van.

De behendige aanvaller was het afgelopen seizoen smaakmaker bij Jong Ajax, maar wegens de volle bezetting in de aanvalslinie was de kans op speeltijd bij Ajax 1 gering. Ajax en Trabzonspor hebben daarom in goed overleg besloten dat Ünüvar zich het beste verder kan ontwikkelen bij de Turkse club.

Ünüvar komt bij Trabzonspor onder meer Nederlander Stefano Denswil tegen. Trabzonspor werd het afgelopen seizoen voor het eerst in 38 jaar tijd weer landskampioen van Turkije. In de play-offs ging de ploeg echter ten onder tegen FC Kopenhagen. Ünüvar speelde in totaal 73 duels voor Jong Ajax, waarin hij 24 keer scoorde en 18 assists wist te gaven. Bij het eerste elftal staat de teller op één doelpunt en één assist in drie duels.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.