AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Newcaste United plaatst flink hoger bod op Edson Alvarez’

Newcastle United heeft de komst van Edson Alvarez nog altijd niet uit het hoofd gezet. Ze hopen dat de Amsterdammers overstag gaan met een bod van 40 miljoen euro. Hier maken diverse Spaanse media melding van.

Newcastle zit al langere tijd achter Álvarez aan, maar Ajax is niet van plan de middenvelder te laten gaan. Trainer Alfred Schreuder liet in juli weten dat hij geen spelers meer wil zien vertrekken bij Ajax. “We hebben nu heel veel spelers verkocht. Dat is in de laatste jaren niet gebeurd. We hebben er dusdanig veel verkocht dat ik ervan uit ga dat er niemand meer weggaat. Het zou voor ons niet goed zijn als we nog een basisspeler verkopen”, stelde de trainer destijds in gesprek met ESPN.

Newcastle geeft de strijd om Álvarez echter nog niet op en bereidt nu een bod van veertig miljoen euro voor. Vanwege de steenrijke eigenaren kan de club het zich permitteren grote bedragen neer te leggen. De club gaf het afgelopen seizoen al 130 miljoen euro uit aan transfers en dit seizoen staat de teller op 136 miljoen euro. Dat komt voornamelijk door het aantrekken van Alexander Isak, de spits van zeventig miljoen die vrijdag zijn handtekening zette. Sven Botman kwam ook over van LOSC Lille en had een prijskaartje van 37 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.