AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hakim Ziyech onhaalbaar, Ajax richt zich op El Ghazi of Kluivert’

Nu Hakim Ziyech vrijwel onhaalbaar lijkt voor de Ajax hebben ze een aantal alternatieve op het oog. Het gaat om Anwar El Ghazi die op een zijspoor is beland bij Aston Villa en Justin Kluivert. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van. Beide waren jaren geleden actief op de vleugels bij de Amsterdammers.

“Het afhaken van Ziyech stelt Ajax voor een gigantisch probleem. Dan moet je alternatieven gaan bedenken, mocht Antony toch vertrekken.”

“Dan hoor je de namen van Justin Kluivert en Anwar El Ghazi rondzingen in Amsterdam. Maar dat is natuurlijk iets anders dan Ziyech. Dat zal Ajax ook wel sterken in de overtuiging dat Antony moet blijven.” Kluivert en El Ghazi zouden vooral als interessant gezien worden omdat ze ‘in de speelstijl van Alfred Schreuder passen’. “In Schreuders speelwijze wil hij spelers op de flanken die snelheid en diepte hebben. Dat heeft bijvoorbeeld Steven Berghuis een stuk minder.”

“Ziyech ook, maar hij heeft zich natuurlijk wel bewezen bij Ajax. Dat vinden ze het beste alternatief, maar als Ziyech niet komt, gaan ze voor snelheid en diepte. El Ghazi en Kluivert hebben dat een stuk meer.” El Ghazi wordt ook door PSV overwogen, waar Noni Madueke er voorlopig uitligt door blessureleed.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.