AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en Man United verwikkeld in transferoorlog’

Ajax en Manchester United staan momenteel nog lijnrecht tegenover elkaar in de strijd om Antony. De Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano spreekt van een ‘oorlog’.

“Het is niet makkelijk om te onderhandelen met Ajax”, concludeert Romano. “Ajax maakt het lastig. Manchester United wil het proberen en weet dat de speler naar Manchester United wil. Er is een persoonlijk akkoord. De oorlog is begonnen.”

Romano benadrukt dat de term ‘oorlog’ een nuance vergt. “De relatie tussen de clubs is goed, dus het is geen oorlog tussen de clubs, maar Antony wil absoluut naar Manchester United en bij Ajax doen ze hun uiterste best om hem te behouden.”

Ajax wees eerder aanbiedingen van zestig en tachtig miljoen euro af. Er is een derde bod van circa honderd miljoen euro aanstaande, maar in Amsterdam stelt men zich stug op. Dat heeft er deels mee te maken dat de clubleiding worstelt met de opvolging.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.