AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Transferverzoek ingediend, Antony al op huizenjacht’

Het management van Antony heeft de clubleiding van Ajax verzocht om mee te werken aan een transfer naar Manchester United. Hier maakt De Telegraaf melding van. Hij wil binnen 48 uur zijn transfer naar de gevallen Engelse topclub rond maken en heeft Ajax officieel verzocht mee te werken aan een transfer. Sinds vrijdag trainde de aanvaller al niet meer mee, terwijl zijn management in Manchester al op huizenjacht is.

Bij Ajax was de verwachting dat Antony de draad weer op zou pakken indien het niet tot een vertrek zou komen deze transferperiode. In een gesprek met Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar heeft de aanvaller echter laten weten dat het ontnemen van zijn droom om in de Premier League te kunnen spelen er hard in zou hakken. Een verzoek om de training weer te hervatten bleek ook tevergeefs.

Antony heeft zelf al een persoonlijk akkoord met Manchester United over een contract voor vijf jaar. In het gesprek met Hamstra en Huntelaar confronteerde hij hen ook met de belofte die Marc Overmars hem had gedaan dat hij op korte termijn al naar de Premier League zou kunnen vertrekken na zijn komst naar Ajax.

Het management van de Braziliaan stipte bovendien ook een precedentwerking aan. Indien Ajax de deal blokkeert, zet het de eigen reputatie in Brazilië en ook de andere Zuid- en Midden-Amerikaanse landen op het spel van ideale tussenstap naar de Europese top. Invloedrijke zaakwaarnemers uit Brazilië kunnen er in de toekomst dan voor kiezen om niet meer met Ajax samen te willen werken.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.