AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Antony voert de druk op en wil binnen 48 uur weg’

Antony heeft de druk op Ajax opgevoerd. De Braziliaanse vleugelflitser heeft namelijk aan Hamstra en Huntelaar laten weten binnen 48 uur speler van Manchester United te willen zijn. Hier maakt De Telegraaf melding van.

The Mancunians hebben Antony een ‘droomaanbieding’, in de vorm van een miljoenensalaris gedaan, klinkt het. Daarbij heeft United bij Ajax een bod van boven de negentig miljoen euro neergelegd. De officiële aanbieding wordt donderdag verwacht. Volgens de ochtendkrant waren de belangenbehartigers van Antony de afgelopen dagen al op huizenjacht in Manchester.

Bij Ajax heerste het gevoel dat de buitenspeler te behouden was, onder meer omdat de Amsterdammers, in tegenstelling tot United, Champions League-voetbal spelen. Na een gesprek met Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar werd duidelijk dat het ontnemen van een transfer er ‘hard in zou hakken’ bij Antony.

Antony heeft al een persoonlijke overeenstemming bereikt met United. De Braziliaan zal, wanneer Ajax en United rond zijn, een contract tot medio 2027 tekenen. Hij zou Hamstra en Huntelaar geconfronteerd hebben met de belofte van Marc Overmars in 2020. Overmars overtuigde Antony destijds Ajax boven RB Leipzig te kiezen, omdat Ajax een ideale springplank naar de Premier League zou zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.