AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

PSV-fans niet welkom in volgende klapper tegen Ajax

Supporters van PSV zijn op 6 november niet welkom als Ajax in de Johan Cruijff speelt tegen PSV. Dit heeft de burgemeester Femke Halsema via een ondertekende brief laten weten aan technisch directeur Marcel Brands.

De Telegraaf heeft de brief, die op 16 augustus is verstuurd, in handen. Daarin staat dat ‘een grote groep PSV-supporters’ tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal ‘massaal en langdurig (antisemitische) spreekkoren, kwetsende liederen en zeer onsmakelijke verwensingen en (strafbare) beledigingen aan het adres van een aantal Ajax spelers ten gehore gebracht.’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.