AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is nog niet klaar op de transfermarkt en wil wereldspeler halen’

Ajax gaat een poging wagen om de werelddoelman Odysseas Vlachodimos naar Amsterdam te halen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Momenteel staat hij onder contract bij het Portugese Benfica.

Romano vermeldt daar wel gelijk bij dat lastig zal worden om de Griek weg te halen uit Lissabon, want hij ligt nog meerdere jaren vast en is een belangrijke kracht in de ploeg van trainer Roger Schmidt.

Bovendien zijn er nog meer clubs op de markt voor Vlachodimos. Zo zou ook het Manchester United van Erik ten Hag op het vinkentouw zitten voor de 28-jarige international. Het toonaangevende Transfermarkt.de schat zijn marktwaarde in op vijftien miljoen euro, maar vermoedelijk zal er zeker twintig miljoen nodigzijn om hem te kunnen kopen.

Vlachodimos keept sinds 2018 voor Benfica en was sindsdien al goed voor 174 wedstrijden (68 clean sheets). In de recente jaren maakte hij het onder meer PSV en ook Ajax erg lastig in (voorronde) Champions League-clashes met de roodhemden.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.