AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hakim Ziyech vrijwel zeker terug naar Ajax’

Een terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA lonkt voor Hakim Ziyech. De middenvelder wil zelf graag naar Amsterdam en zijn club Chelsea ziet een deal ook wel zitten.

Ajax was niet voornemens om Antony deze zomer te verkopen, maar de Braziliaan zelf wil dolgraag overstappen naar Manchester United. Na twee afgewezen aanbiedingen zou de Engelse topclub voornemens zijn om een derde bod neer te leggen: circa 95 miljoen euro. Het transferrecord van Frenkie de Jong uit 2019 lijkt daarmee aan diggelen te worden geslagen.

Gezien de laatste ontwikkelingen is de kans groot dat Antony uiteindelijk groen licht krijgt om naar Manchester United over te stappen. Ajax lijkt zich hier al druk op voor te bereiden. Transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat de 29-jarige middenvelder annex aanvaller van Chelsea inmiddels een gesprek heeft gevoerd met Klaas-Jan Huntelaar van Ajax om de transfer op te

Ook vanuit Chelsea is er volgens Romano en football.london géén bezwaar tegen een transfer van Ziyech. Er lijkt zodoende maar één serieus obstakel over te blijven: de transfer van Antony moet eerst worden afgerond.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.