AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Schreuder: ‘Antony zit momenteel niet meer met zijn hoofd bij Ajax’

Ajax-trainer is voor de camera’s van ESPN ingegaan op het ontbreken van sterspeler Antony. Hij wil alleen spelers die vol met hun hoofd bij Ajax zijn. Antony heeft te kennen gegeven zich niet honderd procent te voelen.

Hij staat in de concrete belangstelling van het Manchester United van Erik ten Hag, moet liefst honderd miljoen kosten en wil zelf graag de overstap maken. Na een gesprek met Schreuder is besloten dat hij zondagmiddag aan de kant blijft tegen Sparta.

“Ik heb met hem gesproken en hij heeft aangegeven dat hij zich niet honderd procent voelt om te spelen. Ik wil alleen spelers in de selectie hebben die honderd procent met hun hoofd bij Ajax zijn”, stelt Schreuder voor de camera van ESPN.

“Het is een hele lastige situatie, daar ben ik eerlijk in”, erkent de trainer van Ajax. “Wat ik vooral belangrijk vind, is dat ik goed met hem heb gesproken. Ik ben heel duidelijk: ik wil alleen spelers hebben die honderd procent voor Ajax willen spelen. We hebben genoeg kwaliteit in de selectie.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.