AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil Donny van de Beek betrekken in Antony-deal’

Machester United-manager Erik ten Hag is niet bereid om Donny van de Beek naar Ajax te laten gaan. Dit weet het Engelse medium The Sun te melden.

Ajax en Manchester United zijn in onderhandeling over Antony, maar ook de naam van Van de Beek zou aan bod zijn gekomen. Volgens The Sun tastte Ajax de mogelijkheden af om de aanvallende middenvelder (25) eventueel op huurbasis terug te halen naar Amsterdam.

Ten Hag is ervan overtuigd dat Van de Beek dit seizoen een rol kan gaan spelen bij United en geeft dan ook niet zijn zegen aan een vertrek. ‘No chance’, schrijft The Sun.

Van de Beek zit ook onder de nieuwe manager voornamelijk op de bank in Manchester. Hij wacht nog op zijn eerste Premier League-minuten van het seizoen. De oud-Ajacied heeft volgens de Engelse pers weinig zelfvertrouwen en Ten Hag ziet het naar verluidt als zijn taak om dat op te krikken.

Ajax verkocht Van de Beek twee jaar geleden voor een slordige veertig miljoen euro aan United. Vorig seizoen speelde hij een half jaar op huurbasis voor Everton.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.