AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ga ervan uit dat Antony op 1 sept nog in Amsterdam speelt’

Ajax-trainer Alfred Schreuder heeft er goede hoop op dat Antony deze zomer voor de club behouden blijft. De oefenmeester wil namelijk niet dat er nog een basisspeler zo kort voor het verstrijken van de transferdeadline vertrekt.

Manchester United komt namelijk op korte termijn met een bod van maar liefst 100 miljoen euro voor de rappe Braziliaan. “Ik wil dat Antony gewoon blijft. Ik ga er niet vanuit dat hij verkocht wordt. Het geld waar het tegenwoordig over gaat, is natuurlijk absurd. Maar als je kijkt naar de selectie op het moment dat ik instapte, hebben we al vijf of zes basisspelers verkocht. En niet de minsten. Ik vind het niet goed als wij nog een speler verkopen.”

Tot dusver werden Lisandro Martínez, Sébastien Haller, Nico Tagliafico, Perr Schuurs en Ryan Gravenberch al voor ruim honderd miljoen euro verkocht, waar André Onana en Noussair Mazraoui gratis vertrokken. Schreuder weet niet of Ajax het wel kan verantwoorden om een bod van honderd miljoen op één speler te weigeren. “Maar ik denk dat wij financieel heel krachtig zijn.”

“Mijn gevoel is goed. Het is lastig, ik begrijp zo’n jongen ook. Maar wij spelen Champions League en Manchester United volgens mij niet”, aldus Schreuder tot slot.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.