AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Dusan Tadic neemt stelling in: ‘Hij neemt de beslissing’

Antony ontbrak vanmiddag bij Ajax dat met 0-1 wist te winnen op bezoek bij Sparta. Jammer vond aanvoerder Dusan Tadic het. “Hij is een geweldige speler, dat weten wij. Wij missen hem en moeten afwachten wat er gaat gebeuren”, sprak Tadic na afloop van de wedstrijd in Rotterdam op de persconferentie. “Ik heb hem gesproken, ja. Je probeert altijd met spelers te praten.”

Tadic vindt het moeilijk om te stellen hoeveel invloed hij heeft op zijn Braziliaanse collega. “Hij is 22 jaar, een volwassen man. Hij weet wat hij moet doen. Je kunt altijd zeggen wat jij wil, maar hij neemt een beslissing met de club”, zo weet de Serviër.

Of Ajax Antony erg heeft gemist? “Wij hebben goede spelers, maar het is dan een beetje anders. Antony is een geweldige speler, die in iedere competitie kan spelen.” Tadic wil niet zeggen of Ajax een vervanger moet halen, mocht hij vertrekken. “Dat is niet aan mij om te zeggen. We hebben een geweldige selectie. Goede spelers zijn altijd welkom.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.