AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Familie Glazer maakt vermogen vrij om Antony binnen te halen’

Ajax kan op korte termijn een bod verwachten van rond de honderd miljoen euro voor de Braziliaanse vleugelflitser Antony. Hier maakt de Britse kwaliteitskrant The Times vandaag melding van.

De Amsterdammers sloegen aanbiedingen van zestig miljoen en tachtig miljoen af voor Antony, die door United-manager Erik ten Hag als ‘priority signing’ wordt gezien. De 22-jarige aanvaller, die nog een contract heeft tot medio 2025, wil dolgraag de overstap naar The Mancunians maken. Hij trainde de afgelopen dagen al apart van de groep en volgens Fabrizio Romano ontbreekt hij zondag in het Eredivisie-duel bij Sparta.

The Times weet dat Ajax begin juli nog genoegen nam met tachtig miljoen euro, maar de vraagprijs is verhoogd nu de transferdeadline dichterbij komt. De Nederlandse kampioen heeft op dit moment nog een kleine twee weken om een vervanger te vinden. Hakim Ziyech is de belangrijkste kandidaat, schreven Voetbal International en De Telegraaf.

Antony kon zaterdag niet beloven dat hij in de Johan Cruijff Arena blijft. “Nee, om heel eerlijk te zijn kan ik dat niet. Wat ik wel kan zeggen, is dat ik met mijn familie, zaakwaarnemers en Ajax tot de juiste beslissing wil komen, die goed is voor iedereen. Uiteindelijk bepaalt God mijn toekomst”, zei hij in de ochtendkrant.

Glazer-familie maakt geld vrij
Na de dramatische seizoensstart is United vastbesloten om de selectie van Ten Hag van een impuls te voorzien. Mede door de druk van buitenaf heeft de Glazer-familie toestemming gegeven voor enkele ‘high-value offers’ voor nieuwe spelers, stelt The Times. Casemiro kwam al over van Real Madrid, terwijl een bod van 135 miljoen euro op Atlético Madrid-smaakmaker João Felix is afgewezen.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.