AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Antony slaat met de vuist op tafel en eist onderhandelingen’

Antony ziet een transfer naar Manchester United helemaal zitten. En daarom heeft hij aan de clubleiding van Ajax gevraagd om te gaan onderhandelen. Gisteren ontbrak hij al op de training van de Amsterdammers en volgens de transferbaas Fabrizio Romano heeft dat met de interesse van de Engelse gevallen grootmacht te maken.

United wil hem dolgraag inlijven en heeft een bod van tachtig miljoen euro neergelegd. Dat was voor Ajax niet genoeg. The Mancunians bereiden momenteel een nieuw bod voor. Antony volgt intussen naar verluidt een individueel programma op de toekomst.

Het is de vraag of de buitenspeler zondag meespeelt tegen Sparta Rotterdam. Romano meldt dat de kans bestaat dat Antony buiten de selectie gelaten wordt. In gesprek met De Telegraaf benadrukte Antony dat hij nog niet weet waar zijn toekomst ligt. “Als we met zijn allen (hij, Ajax, zijn familie en zijn zaakwaarnemers, red.) beslissen dat ik hier blijf, dan weet ik dat dit het beste voor mij en de club is. Het is niet zo dat ik weg moét.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.