AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Oude bekenden staan voor terugkeer bij Ajax’

De kans is aanwezig dat Ajax deze transferperiode nog afscheid zal gaan nemen van Antony. De Amsterdammers sloegen gisteren een bod af van tachtig miljoen euro op de aanvaller en prompt is de Braziliaan afwezig op de training. Hij lijkt aan te sturen op een vertrek.

En volgens het Twitter-account Gerjan Hamstelaar, die deze transferzomer doorbrak op het social medium door meerdere keren als eerst met een transfernieuwtje te komen, maakt melding van de interesse in Ziyech.

Ajax zou de Marokkaanse rechtsbuiten willen huren met optie tot koop. Van Chelsea mag hij al langere tijd vertrekken, maar mede doordat AC Milan op het laatste moment voor Charles de Ketelaere ging, staat Ziyech nog altijd onder contract in Londen.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.