AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hele grote Engelse club meldt zich bij Ajax voor Edson Alvarez’

Edson Alvarez zou in de belangstelling staan van een grote Engelse club. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden.

Álvarez doet het goed in Amsterdam en de club wil de Mexiccaan behouden. “Er is geïnformeerd naar Álvarez. Een hele grote club uit Engeland heeft zich gemeld. Ik weet niet welke club het is, maar de Engelse club kreeg te horen dat Álvarez niet te koop is”, stelt Verweij. “Er zou indicatie gegeven zijn dat ze tientallen miljoenen voor hem overhebben. Ajax zou hebben gezegd dat het pas na het WK bespreekbaar is.”

Jurriën Timber verlengde deze week zijn contract bij Ajax en ligt tot 2025 vast bij de Amsterdamse grootmacht. “Er waren heel veel aanbiedingen. Heel veel interesse vanuit de Engelse top. Hij kiest ervoor om in ieder geval tot het WK in Nederland te blijven en zelfs het seizoen af te maken. Dat heeft hij ook met Ajax afgesproken”, weet Verweij te melden. Ajax legde ook Ahmetcan Kaplan vast, die de overstap van Trabzonspor maakt. Vanwege papierwerk is de verdediger, die Perr Schuurs opvolgt, echter alweer teruggereisd naar Turkije.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.