AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

OFFICIEEL: Ajax ziet aanvaller vertrekken naar de Serie B

Jay Enem verruilt Ajax voor een avontuur bij het Italiaanse Venezia. De club uit de Serie B heeft dit inmiddels bevestigt. Hij komt daar transfervrij binnen.

Enem maakte in de zomer van 2016 de overstap van AZ naar Ajax en doorliep vervolgens succesvol de jeugdelftallen van de Amsterdammers. Enem stond een lange tijd aan de kant met een blessure, maar keerde afgelopen seizoen terug op de velden bij Ajax. De spits liet zien het scoren nog niet verleerd te zijn met acht treffers achter zijn naam en mocht dit seizoen zelfs een deel van de voorbereiding van de hoofdmacht meedraaien.

Ajax wilde in eerste instantie de aanvaller zonder contract stallen bij Jong Ajax, waar Enem in eerste instantie ook voor open stond. Venezia meldde zich echter bij de aanvaller, die ook wel oren had naar een overstap naar Italië. Ajax ontvangt voor Enem slechts een opleidingsvergoeding, gezien de aanvaller niet meer onder contract stond in Amsterdam. Venezia laat de aanvaller in eerste instantie aansluiten bij het beloftenelftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.