AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Pijnlijke miljoenenflop kan loopbaan voortzetten in de Tweede Klasse’

De Franse tweedeklasser Caen heeft interesse in de overbodige Ajax-aanvaller Hassane Bande. Hier maakt het medium Foot Mercato melding van.

In de zomer van 2018 legde Ajax liefst 8,25 miljoen euro op tafel om Hassane Bandé los te weken bij KV Mechelen. Tegenover Ajax Showtime liet Bandé zich al eens ontvallen: “De manier waarop de dingen nu gaan, denk ik dat Ajax geen toekomst meer in mij ziet. Ik had op voorhand ook niet verwacht dat ze iets zouden zeggen.”

Hij had zich wel wat meer voorgesteld van zijn transfer naar onze hoofdstad: “Die blessure heeft veel tijd gekost. Het probleem is Ajax en niet ikzelf. Nadat ik hersteld was, hebben ze mij niet geholpen om weer te gaan spelen. Ik heb geen kans gekregen om mezelf te laten zien. Het is niet mijn fout.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.