AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vertrek lonkt voor reservedoelman Jay Gorter’

Jay Gorter denkt aan een tijdelijk vertrek bij Ajax om aan meer speeltijd toe te komen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Dat Gorter wordt gelinkt aan een vertrek bij Ajax, heeft te maken met het feit dat hij niet de eerste keuze onder de lat is. Gorter stond in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen – de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (3-5) – weliswaar op doel, maar raakte zijn basisplaats daarna meteen kwijt.

Gorter ging tegen PSV twee keer de fout in, wat voor Alfred Schreuder reden was om een keeperswissel door te voeren. Remko Pasveer is op dit moment de eerste doelman van Ajax. Daar lijkt op korte termijn geen verandering in te komen, tenzij Pasveer de komende tijd meermaals zijn gebruikelijke niveau niet haalt.

Door de ontstane situatie behoort een vertrek van Gorter tot de mogelijkheden. Hij wil regelmatig aan spelen toekomen en dat lijkt dit seizoen bij Ajax niet te gaan gebeuren. Volgens Romano zullen er de komende dagen gesprekken plaatsvinden tussen de doelman en club.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.