AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Antony deze maand dan toch nog weg bij Ajax’

Antony lijkt deze zomer dan toch te vertrekken bij Ajax. Hier maakt het medium GOAL melding van. De Amsterdammers hebben deze zomer een prijskaartje van tachtig miljoen euro om de nek van Antony gehangen.

Dat is voor Manchester United te gortig, maar gelet op de zwakke competitiestart is men niet voornemens om op te geven. Daarom wil de clubleiding binnen nu en enkele weken een nieuwe poging wagen.

De Braziliaanse tak van GOAL schrijft dat Manchester United in afwachting is van een doorbraak. Eerder werd een bod van zestig miljoen euro nog afgewezen, maar op Old Trafford is goede hoop dat de landskampioen richting de deadline alsnog akkoord gaat met een lager bod dan tachtig miljoen euro.

Antony zelf wil dolgraag voor Manchester United spelen. Dat heeft deels te maken met Erik ten Hag, die hij hoog heeft zitten als manager. Na de 6-1 zege op FC Groningen weigerde de Ajax-smaakmaker een transfer uit te sluiten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.