AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vertrek Perr Schuurs momenteel onbespreekbaar’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax wil op dit moment Perr Schuurs niet laten vertrekken. Een transfer is dan ook onbespreekbaar voor de Amsterdammers. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Vanwege een schorsing is Calvin Bassey de komende twee duels niet inzetbaar, terwijl Edson Álvarez voor komend weekend ook geschorst is. De Mexicaan kreeg vorig seizoen op de laatste speeldag zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daarom automatisch voor één duel geschorst.

Pas na de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van zondag 14 augustus zou een transfer van Schuurs voor Ajax bespreekbaar zijn. Indien de verdediger vertrekt uit Amsterdam zal de club wel een vervanger voor hem gaan halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.