AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Engelse clubs melden zich bij Ajax voor Sean Klaiber’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax en FC Utrecht zijn momenteel in gesprek over een transfer van Sean Klaiber maar de rechtsback van de Amsterdammers heeft meer opties. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Wat voor Utrecht niet helpt is dat er Engelse clubs met ‘serieuze belangstelling’ zijn voor Klaiber. Het gaat om twee clubs uit het Championship. Onduidelijk is of zij bereid zijn een transfersom op tafel te leggen om de rechtsback los te weken uit de Johan Cruijff ArenA.

Klaiber maakte twee jaar geleden de overstap van Utrecht naar Ajax. Het afgelopen seizoen kwam hij door een zware blessure niet aan spelen toe. In de huidige jaargang is hij de tweede keus achter Devyne Rensch. Ajax staat bovendien op het punt een nieuwe rechtsback aan te trekken. Dat wordt waarschijnlijk Jorge Sanchez, die overkomt van Club América.

One thought on “‘Engelse clubs melden zich bij Ajax voor Sean Klaiber’

  1. Dit is weer één van de aankopen waar maar weinig “deskundigen” in de voetbalwereld iets van hebben begrepen. Wellicht dat Overmars c.s. hebben gedacht dat het wel eens een goede greep zou kunnen zijn. Hieruit blijkt dat de verantwoordelijken goede spelers wel kunnen verkopen (wie niet?) maar goede spelers aankopen heel wat moeilijker blijkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.