AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Antony gaat Ajax kampioen maken’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax wordt kampioen als ze Antony weten te behouden. Dit is de voorspelling van analist Hans Kraay Junior. Mocht de aanvaller vertrekken en PSV blijft de beschikking houden over Cody Gakpo dan gaat de schaal naar Eindhoven.

Vrijdag begint de Eredivisie en dat betekent dat de balans opgemaakt wordt. Veel analisten voorspellen wie er aan het eind van het seizoen met de schaal vandoor gaat, zo ook Kraay jr. “Ondanks alle miljoenen die uitgegeven zijn heb ik een hele simpele filosofie”, vertelt Kraay jr. bij Op1.

“Er wordt nogal getrokken aan Antony en ik heb het gevoel dat Ajax hem ook voor tachtig miljoen euro niet laat gaan. Ze willen hem echt houden. Als Antony blijft en Cody Gakpo gaat weg bij PSV, dan wordt Ajax kampioen. En als Gakpo blijft en Antony gaat weg, dan wordt PSV kampioen. En als ze allebei blijven? Dan wordt Ajax kampioen”, is Kraay jr. van mening.

Hélène Hendriks, presentatrice bij ESPN, twijfelt nog over wie er met de schaal vandoor gaat. “Ik had PSV, maar moet misschien terugkrabbelen. Als de transferperiode voorbij is kan ik het met zekerheid zeggen”, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.