AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax verrast en haalt multifunctionele speler naar Amsterdam’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax overweegt om nog een mandekker naar Amsterdam te halen. Het zou gaan om de Turk Ahmetcan Kaplan. Hier maken de Turkse media melding van.

Volgens verschillende media heeft de leiding van Ajax officieel contact opgenomen om de negentienjarige Kaplan naar Amsterdam te halen. De jonge Turk speelde vooralsnog achttien officiële wedstrijden voor Trabzonspor. Daarin tekende hij voor één assist.

Kaplan staat vooral bekend als centrale verdediger. Ook kan hij eventueel als middenvelder uit de voeten. Mogelijk anticipeert Ajax met de interesse voor Kaplan op het vertrek van één of meerdere verdedigers, waaronder Perr Schuurs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.