AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

OFFICIEEL: Transfervrije Bazoer zet loopbaan voort in de Eredivisie

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Riechedly Bazoer zet zijn loopbaan voort bij AZ. De middenvelder kon transfervrij overstappen van Vitesse waar hij uit zijn contract liep.

“Het voelt fantastisch hier te zijn”, reageert Bazoer op de clubwebsite. “Ik heb goede gesprekken gehad met Max Huiberts en Pascal Jansen. Daarin werd duidelijk wat ze met mij van plan zijn en daar hield ik een erg positief gevoel aan over. Ik kan niet wachten om te beginnen. AZ is altijd een goede ploeg, speelt verzorgd positiespel en is veel aan de bal. Daar hou ik van. Alles klopt en ik ben blij hier vandaag te tekenen.”

Ook AZ-directeur Max Huiberts is zeer opgetogen. “Riechedly heeft bewust gekozen voor een stap binnen Nederland/ AZ past voor hem perfect binnen dat plaatje. Met het oog op het naderende vertrek van Fredrik Midtsjø hebben we snel gehandeld om de kwaliteit op het middenveld te waarborgen. Riechedly beschikt over een geweldig inzicht, uitstekende technische vaardigheden en staat ook fysiek zijn mannetje.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.