AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

DONE DEAL: Ajax laat ongekende flop teruggaan naar Kopenhagen

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Mohamed Daramy speelt de rest van het seizoen voor het Deense FC Kopenhagen. Hier maakt het medium BT Sport melding van. Een jaar geleden betaalden de Amsterdammers nog maar liefst 12 miljoen euro aan datzelfde Kopenhagen.

Er waren veel andere clubs die de Deense linksbuiten ook wilden oppikken bij Ajax, maar toen zijn oude werkgever aanklopte, was Daramy meteen verkocht. De kampioen van Denemarken is slecht begonnen aan het nieuwe seizoen, waardoor de aanvaller zijn oude liefde graag wil helpen.

In de hoofdstad van Denemarken was Daramy een publiekslieveling. De viervoudig international werd de duurste uitgaande transfer ooit van Kopenhagen. Vlak na zijn transfer naar Ajax verdiende Daramy zelfs een plekje in het Deense elftal.

In Amsterdam ging het echter snel bergafwaarts met de twintigjarige buitenspeler. Erik ten Hag gaf hem al snel geen speeltijd meer, waardoor Daramy zijn duels bij Jong Ajax moest spelen. Ook in de voorbereiding op het huidige seizoen heeft hij niet weten te overtuigen. Ajax zal hopen dat Daramy zijn vorm weer kan hervinden bij zijn oude club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.