AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Torino met twaalf miljoen neerleggen voor Perr Schuurs’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het Italiaanse Torino wil zich graag gaan versterken met Ajax-mandekker Perr Schuurs. Alleen willen de Amsterdammers wel een flinke transfersom incasseren. Schuurs is het zat om chronisch op de reservebank te zitten.

Daarom zou hij een transfer kunnen maken, al ligt dat wat… gevoelig. De Telegraaf meldt in ieder geval: “Perr Schuurs heeft ook het etiket ‘onmisbaar’, maar heeft zijn zinnen wél op een transfer gezet. De Limburgse rechter centrale verdediger heeft Jurriën Timber voor zich, past voor wéér een rol als reserve en wil – nu de interesse aanzwelt – bij een club een vaste waarde worden.”

“In een gesprek met de speler en zijn management toonde Ajax begrip voor dat standpunt, maar werd wel aangegeven dat voor de transfersom die Ajax ontvangt minimaal een gelijkwaardige vervanger moet kunnen worden aangetrokken”, vervolgt het dagblad. “Belangstellenden als Fiorentina en Torino weten inmiddels dat Schuurs rond de twaalf miljoen euro én bonussen moet kosten.”

In 2020 vertelde de Limburger al dat het eigenlijk ‘nu of nooit’ was: “De concurrentie is natuurlijk niet weg, maar ik heb wel het gevoel dat het dit jaar moet gaan gebeuren. Ik heb een gesprek met trainer gehad. Hij sprak vertrouwen in mij uit. Dat geeft mij wel een heel goed gevoel richting het nieuwe seizoen.” Nóóit werd hij in de Johan Cruijff ArenA echter onomstreden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.