AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hoop binnen een week meer te horen over Ihattaren’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Alfred Schreuder hoopt op korte termijn meer te horen te krijgen over de situatie rondom Mohamed Ihattaren. De middenvelder is momenteel afwezig bij Ajax en hij hoopt binnen een week meer duidelijkheid te krijgen.

Na de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk kon Schreuder weinig nieuws vertellen over Ihattaren. “De club is in gesprek met Mo. We horen er op korte termijn wel iets meer over”, zegt Schreuder bij Ziggo Sport.

Of het een thema is in de spelersgroep? “Ik heb niet het gevoel dat er veel over gesproken wordt binnen de groep. De jongens zijn bezig met zichzelf, omdat een voetballer vaak op zichzelf en het team gericht is. Ik als trainer ook. We moeten zorgen om een winnend elftal te krijgen, daar richt ik al mijn energie op.”

“Ik verwacht op korte termijn duidelijkheid, dat wel. Ik weet het echt niet”, zegt Schreuder. “Binnen een week hoop ik meer te horen. Vorige week heb ik niet zoveel contact gehad met hem, gisteren (maandag, red.) en vandaag wel een klein beetje. Dat hou ik tussen ons.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.