AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Braziliaanse middenvelder moet Ajax compleet maken’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Volgens het Spaanse medium AS heeft Ajax haar zinnen gezet op de komst van de Braziliaanse middenvelder Evander. Hij speelt in Denemarken voor FC Midtjylland dat veertien miljoen euro voor de 24-jarige speler wil hebben.

Ook het Turkse Galatasaray en het Portugese FC Porto worden genoemd als mogelijke bestemmingen van Evander (voluit: Evander da Silva Ferreira). Cim Bom Bom zou zelfs al geboden hebben op zijn target, een miljoentje of vijf, maar dat was bij lange na niet genoeg om Midtjylland te overtuigen.

Wat betreft de vermeende interesse van Ajax hebben we mogelijk van doen met een broodje aap, wellicht bedacht door de zaakwaarnemer van de speler in kwestie. De Amsterdammers beschikken immers al over een enorm aantal middenvelders, waardoor iemand als Davy Klaassen zijn plekje niet eens zeker is. Nóg een middenvelder erbij zou wel wat veel van het goede zijn…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.