AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

NU: Livestream Ajax – Shakthar (Oefenpot)

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Vanavond om 20.00 uur speelt Ajax een oefenwedstrijd tegen Shakthar Donetsk uit de Oekraine. Het beloofd een goede testmeting worden in aanloop naar het duel voor de Johan Cruijff Schaal van aankomend weekend.

Wie denk jij dat de meeste kans maakt op de winst? Neem ook een kijkje bij het Nederlandse wedkantoor CIRCUS! Zij bieden je namelijk een zeer lucratieve promotie aan. Wanneer je nu een account aanmaakt dan geven ze je maar liefst tot 250 euro aan vrije voetbalbets cadeau! Een ongekend buitenkansje…

Klik hier voor de livestream (Indien Beschikbaar)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.