AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BREKEND: ‘United legt mega-aanbieding neer bij Ajax voor Antony’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax kan met de verkoop van Antony één van de grootste deals uit de geschiedenis van de club sluiten. Manchester United wil namelijk koste wat het kost doorpakken voor de Braziliaanse vleugelflitser Antony.

Journalist Graeme Bailey spreekt zich in All For United uit over de situatie van Antony. Volgens zijn informatie is Manchester United bereidwillig om zeventig miljoen euro neer te tellen voor de Braziliaanse vleugelflitser van de Amsterdammers. Daarmee zou hij zich scharen in een zeer select gezelschap.

Ajax lijkt geen genoegen te nemen met een bod van zeventig miljoen euro. Bailey benadrukt dat de Amsterdammers vast blijven klampen aan de prijs van tachtig miljoen euro. Daarmee zou het verschil tussen vraag en aanbod tien miljoen euro betreffen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.