AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Erik ten Hag gaat eindelijk om de tafel met Ronaldo

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

United-manager Erik ten Hag gaat eindelijk met Cristiano Ronaldo om de tafel om zijn toekomst te bespreken. Dit zou eigenlijk drie weken geleden al gebeuren maar vanwege familieomstandigheden werd dit uitgesteld.

De Portugese superster zou Manchester United willen verlaten nu de club geen Champions League-voetbal speelt. De aanvaller wil in de laatste jaren van zijn loopbaan graag op het hoogste niveau actief blijven. De Europa League is niet het podium waar hij op wil acteren. Ten Hag zal proberen om de Portugees te overtuigen om toch op Old Trafford te blijven. De trainer heeft herhaaldelijk benadrukt dat hij graag met de aanvaller wil samenwerken.

Mogelijk helpen de resultaten van de voorbereiding om Ronaldo te overtuigen, aangezien de ploeg nog niet heeft verloren onder leiding van Ten Hag. Vooral de 4-0 overwinning op Liverpool zorgde voor enthousiasme bij de achterban. Daarnaast heeft de club inmiddels laten zien dat er ook fors geïnvesteerd kan worden om de ploeg snel weer terug naar de top te brengen. Voor Lisandro Martinez werden tientallen miljoen op tafel gelegd.

In de komende periode staan nog duels met Atlético Madrid en Rayo Vallecano op het programma voor de competitie van start gaat. Het is nog altijd de vraag of Ronaldo dan ‘gewoon’ in het rode shirt speelt. De aanvaller werd aan meerdere clubs gelinkt, maar Manchester United zou niet zomaar mee willen werken. Vorig seizoen toonde hij zijn klasse met achttien doelpunten in de Premier League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.