AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

OFFICIEEL: Ajax versterkt zich met verrassende nieuwe vleugelflitser

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax heeft zich versterkt met de Portugese vleugelaanvaller Francisco Conceíça. Dit hebben de Amsterdammers bekend gemaakt via hun digitale huis. Hij komt voor vijf miljoen euro over van FC Porto en tekent in Amsterdam een contract voor vijf seizoenen.

“Conceição werd op 14 december 2002 geboren in Coimbra, Portugal. Het negentienjarige talent speelde reeds 50 officiële duels in het eerste team van FC Porto, waarmee hij het afgelopen seizoen de dubbel won.”

De Ajax-aanwinst is de zoon van Sérgio Conceiçao. Senior is als hoofdtrainer werkzaam bij FC Porto, maar ziet zijn zoon nu dus naar Amsterdam verhuizen. Ajax heeft de gelimiteerde transfersom in diens verbintenis opgehoest en ziet hem als toekomstig opvolger van Antony.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.