AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet rekening houden met vertrek van Antony’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax moet er deze zomer toch geen rekening mee gaan houden dat de sterspeler Antony zal gaan vertrekken. Volgens Rob Blanchette zal Manchester United namelijk een bod voor hem gaan neerleggen.

In de nieuwe editie van The Promised Land weet Blanchette te onthullen dat United een ‘vers bod’ aan het voorbereiden is. Ajax heeft na de transfer van Lisandro Martínez kenbaar gemaakt dat diens vertrek niet meer aan de orde is, aangezien er al veel basisspelers zijn vertrokken en de transferinkomsten niet meer noodzakelijk zijn.

De vraag is echter of Ajax in staat is om Antony te overtuigen. In het geval van Martínez hanteerde de clubleiding een soortgelijk standpunt, maar de overtuiging van de Argentijn en het bod van Manchester United wisten alsnog tot een doorbraak te leiden. In Manchester denkt men dit te kunnen herhalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.