AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag is nog niet klaar met Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Lisandro Martinez speelt aankomend seizoen zo goed als zeker voor Manchester United. En mogelijk blijft het daar niet bij. Maanger Erik ten Hag zou namelijk ook dolgraag Antony aan zijn selectie willen toevoegen. Hier maakt de Engelse voetbaljournalist Tom McDermott melding van.

De vraag is echter of de clubs het ook eens kunnen worden. McDermott schrijft op Twitter dat United op dit moment niet wil voldoen aan het door Ajax gestelde prijskaartje (tachtig miljoen euro). Men hoopt dat de Amsterdammers aan de onderhandelingstafel akkoord gaan met een lagere transfersom.

Ajax staat daar niet om te springen. De Amsterdammers hebben met Ryan Gravenberch, Sébastien Haller en nu Martínez al een gigantisch bedrag opgehaald aan transferinkomsten, waardoor nóg een klapper niet noodzakelijk is. Daar komt nog bij dat de clubleiding wil voorkomen dat trainer Alfred Schreuder een compleet nieuw team moet bouwen.

Ajax zal proberen om Antony in Amsterdam te houden, maar net als Martínez lijkt ook hij voor een hoge transfersom wel degelijk te koop. Naast Manchester United is ook Liverpool in hem geïnteresseerd.

One thought on “‘Erik ten Hag is nog niet klaar met Ajax’

  1. Philip Sengers says:

    Ik hoop dat hij blijft en waarom niet wijnaldum kopen. Erg goede speler met veel kwaliteit

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.