AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Doortastend Ajax heeft handtekening te pakken

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax heeft het contract van middenvelder Kenneth Taylor weten open te breken en te verlengen tot medio 2027. Zijn oude verbintenis liep nog tot medio 2024. De middenvelder wordt in Amsterdam gezien als de opvolger van Ryan Gravenberch.

De geboren Alkmaarder speelt sinds 2010 bij Ajax. Taylor debuteerde in oktober 2018 namens Jong Ajax in het betaald voetbal, in de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen Jong PSV. In december 2020 volgde zijn debuut in de A-selectie tegen PEC Zwolle (4-0 zege).

Taylor staat momenteel op 22 officiële wedstrijden voor Ajax 1, waar hij twee goals produceerde. Eind vorig seizoen maakte hij veel minuten in Amsterdamse dienst. Dit seizoen moet zijn definitieve doorbraak worden nu Ryan Gravenberch is vertrokken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.