AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Schreuder lyrisch over Ihattaren: ‘Zie bepaalde dingen terug van Ziyech’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Alfred Schreuder is blij met de wederopstanding van Mohamed Ihattaren. Hij gaat dan ook een serieuze kans krijgen in het eerste van Ajax. Gisteren was hij één van de uitblinkers in het met 3-0 gewonnen oefenduel tegen SV Meppen.

“Mo heeft het goed gedaan, hij had goede momenten”, vertelde Schreuder na afloop van de gewonnen oefenwedstrijd tegen Ziggo Sport. “Hij heeft een paar goede ballen tussendoor gegeven. Je merkt dat hij steeds fitter wordt en dat hij nu wedstrijdminuten nodig heeft. Vandaag speelde hij wat meer aan de buitenkant, maar hij kan ook aan de binnenkant uit de voeten.”

Ihattaren maakte veel indruk op zijn coach. “Vandaag was hij de baas over zijn tegenstander, hij heeft het echt goed gedaan.” Schreuder vergeleek hem zelfs met een voormalig topspeler van Ajax. “Ik vind dat je bepaalde dingen van Hakim Ziyech terugziet. Hij heeft weliswaar zijn eigen spel, maar je ziet dat Mo ook rust aan de bal heeft, de bal kan wegleggen en een man kan passeren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.